Wobbelturnen door Kelly Jegers

Wobbelturnen voor kinderen met motorische beperking

Op dinsdag 29 oktober organiseert de Inclusieve Dienstverlening van Sint-Lodewijk een activiteitennamiddag voor kinderen met een (vermoeden van een) motorische beperking, voor kinderen met problemen omtrent de praxis en voor kinderen met een ontwikkelingsvertraging. Ook broers, zussen of vriendjes mogen deelnemen aan deze namiddag vol dolle pret. Ouders kunnen tijdens de activiteiten genieten van een kopje koffie.

Tussen 14.00 u. en 17.00 u. zijn jij en je kind welkom op Sint-Lodewijk voor een spetterende namiddag. We lichten alvast een tipje van de sluier: de hoofdactiviteit is *trommelgeroffel* wobbelturnen, gegeven door ergotherapeut en psychomotorisch therapeut Kelly Jegers.

Wobbelturnen is een perfecte combinatie van bewegings- en evenwichtsoefeningen uitvoeren én spelen. Wobbelen doe je op een wobbelboard waarbij ontspanning en evenwicht centraal staan. 

Praktisch

  • Adres: Kwatrechtsteenweg 168, 9230 Wetteren
  • Kostprijs: 2 RTH-prestaties voor RTH-cliënten; 12 euro voor broer, zus of vriendje.

Inschrijven kan tot en met 19 oktober via deze link.

Wens je meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar inclusieve@sintlodewijk.be.

Deel dit bericht