Modeshow Volwassenwerking

Begeleiders zetten beste beentje voor op catwalk

Het voorbije jaar verzamelden de medewerkers van de Volwassenwerking heel wat kleren, waarin ze kunnen shinen op de catwalk. Voor de vijfde keer op rij wordt in het gebouw Den Binder namelijk een heuse modeshow georganiseerd. Dit spektakel gaat door op woensdag 27 november. Aftellen maar!

Bewoners en hun ouders genieten met volle teugen van dit spektakel waarbij begeleiders over de rode loper flaneren. Een streepje muziek, een grappige commentator én hapjes en drankjes zorgen voor de perfecte setting.

Achteraf kunnen de kleren, juwelen, handtassen en andere accessoires aangekocht worden tegen kleine prijsjes. Met de opbrengst wordt iets leuks gekocht of gedaan voor de bewoners. Vorig jaar werd het budget bijvoorbeeld gebruikt om het terras op te leuken met nieuwe bloempotten en fleurige bloempjes.

Deel dit bericht