Modulusbloken - Torfsfonds

Stem jij ook op ons project bij het Torfsfonds?

​​​​​Firmin, een van onze enthousiaste vrijwilligers, diende een project in bij het Torfsfonds. Via dit fonds maken 100 vzw’s kans op 1.000 euro. Hij vroeg Torfs 1.000 euro zodat we zachte speelblokken kunnen aankopen. Met die blokken kan de psychomotoriekruimte van de allerkleinsten leuk en uitdagend ingericht worden. En ja hoor, * trommelgeroffel * dit jaar zijn we geselecteerd als goed doel. Nu moeten we zoveel mogelijk stemmen binnenhalen voor ons project. 

Breng jij ook je stem uit via ​deze link​? Klik rechts bovenaan op ‘stem nu’, vul je naam en e-mailadres is én klaar is kees. Dankjewel!

De modulusblokken kunnen in vele combinaties opgesteld worden en bevorderen de relationele psychomotoriek van onze jongste telgen. De kinderen kunnen kruipen, springen, rollen, stappen en hun evenwicht leren bewaren. Omdat de blokken zo zacht zijn, doet vallen geen pijn en krijgen de kinderen meer vertrouwen in hun eigen kunnen.

Voor de nieuwsgierige lezers: ​Firmin werkt al 5 jaar als vrijwilliger bij Sint-Lodewijk. 4 uur per week ondersteunt hij de juffen in de klas en dat is nog niet alles… Daarnaast sleutelt Firmin 4 uur per week aan spraaktechnologie voor kinderen die naast een motorische, ook een visuele beperking hebben.

Bron foto: https://www.boxenland.nl/a-53581557/foam-blokken-speelkussens/foam-blokken-set-parcours/

Deel dit bericht