Strijkijzer

Hoera! Nog een project geselecteerd door Torfsfonds

In het vorige nieuwsbericht las​​​​​ je dat we kans maken op 1.000 euro waarmee we zachte speelblokken zouden aankopen voor de allerkleinsten. Het goed-nieuws-festival is nog niet voorbij want ook het project van leerkracht Sofie Gentier gaat door naar de volgende ronde.

Sofie geeft de vakken Mens en Maatschappij én Woon en Zorg aan leerlingen tussen 13 en 21 jaar oud. Elke leerling heeft een motorische beperking, maar het scala aan beperkingen gaat best breed. Daarom wil Sofie investeren in strijkmateriaal dat aangepast kan worden aan de specifieke situatie van elke leerling op school. De producten die ze met de 1.000 euro wil aanschaffen zijn:

  • Draadloos strijkijzer (het snoer van het klassieke strijkijzer werkt belemmerend voor vele leerlingen).
  • In hoogte verstelbare strijkplank (zodat zowel stappers als rolstoelgebruikers aan de slag kunnen).
  • In hoogte verstelbare strijkplank om aan de muur te bevestigen.

Breng jij ook je stem uit via ​deze link​? Klik rechts bovenaan op ‘stem nu’, vul je naam en e-mailadres is én klaar is kees. Dankjewel!

Bron foto: https://e-clean.be/services/strijk/

Deel dit bericht