Paasactiviteit voor kinderen

Paasactiviteit voor kinderen

Hoera, de paasvakantie is in zicht! Twee weken tijd om te ravotten en leuke dingen te doen. Heb je nog een gaatje vrij op donderdag 9 april? Dan wil je vast wel meedoen met de paasactiviteit die de Inclusieve Dienstverlening van Sint-Lodewijk organiseert.

Tussen 14 en 17 u. staan een heleboel leuke spelletjes op het programma. We kunnen je al verklappen dat de paasklokken hier voorbijvliegen en we dus samen op paaseitjesjacht gaan. Terwijl jij en je vrienden dolle pret beleven kunnen de mama’s en papa’s op het terrein genieten van een kopje koffie.

De activiteitennamiddag is ingericht op maat van kinderen met een motorische beperking én hun vriendjes, vriendinnetjes, broers of zussen.

De paasactiviteit gaat door op de campus van vzw Sint-Lodewijk. Op het afgebakende en rustig gelegen terrein bevinden zich onder andere een speelplaats, groenzone en snoezelbos. De ideale uitvalsbasis voor al die avonturen met Luigi en (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes.

Dit alles in een professioneel kader met ervaren begeleiders die oog hebben voor de individuele noden van je kind. We kiezen bewust voor kleine groepen met voldoende begeleiders.

Schrijf je via deze link in voor 27 maart 2020 om een plekje te bemachtigen. Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar luigi@sintlodewijk.be.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Datum: donderdag 9 april 2020
  • Uren: van 14 tot 17 u.
  • Locatie: vzw Sint-Lodewijk, Kwatrechtsteenweg 168, 9230 Wetteren
  • Doelgroep: kinderen met een (vermoeden van) motorische beperking, problemen met de praxis en/of ontwikkelingsvertraging én broers, zussen, vriendjes of vriendinnetjes.
  • Geboortejaar: 2008 tot 2013
  • Prijs: 2 RTH-prestaties voor RTH-cliënten of € 12 voor broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes.

Deel dit bericht