1712_Poster_Conflicten_Corona_Print

Omgaan met conflicten in het gezin tijdens de coronacrisis

We leven in ongeziene tijden. Een doodnormale werkweek, maar vrijwel iedereen is thuis aanwezig. Kinderen volgen school op afstand en krijgen allerlei schoolopdrachten. Ouders werken van thuis uit en proberen ondertussen het huishouden zo goed mogelijk te organiseren. Een niet-evidente situatie die soms kan leiden tot spanningen binnen het gezin.

1712 verspreidt daarom 5 laagdrempelige tips om mogelijke conflicten binnen het gezin op een correcte manier aan te pakken.

Poster van 1712 met tips rond omgaan met conflicten binnen het gezin.

1712 is een professionele hulplijn voor burgers die een vraag hebben over geweld, misbruik en kindermishandeling. 1712 is er zowel voor minderjarigen als voor volwassenen. 1712 is er voor slachtoffers, daders en omstaanders van geweld. De hulplijn is gratis en anoniem. 1712 kun je elke werkdag telefonisch, via e-mail of chat bereiken. Meer info vind je op 1712.be

1712 is een samenwerking tussen de Centra voor Algemeen Welzijnswerk en de vertrouwenscentra kindermishandeling. 

Voor meer informatie, bezoek https://1712.be.

Deel dit bericht