grasveld_luigi_web

Kamp voor kinderen met milde motorische beperking

Kijk jij ook al zo hard uit naar een spetterend kamp tijdens de grote vakantie? Dan ga je best mee op pad met Luigi, want hij gaat deze zomer op ontdekkingsreis. Ter land, ter zee of in de lucht. Niets is onmogelijk!

Dit kamp staat helemaal in het teken van plezier maken. Elke dag staan een heleboel coole activiteiten op het programma. ’s Avonds kan je thuis even bekomen van al dat ravotten en je klaarstomen voor een nieuwe kampdag boordevol leuke spelletjes.

Het kamp is ingericht op maat van kinderen met een milde motorische beperking en gaat door op het terrein van scouts Sint-Jan in Wetteren. De ideale uitvalsbasis voor al die dolle avonturen met Luigi en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Dit alles in een professioneel kader met ervaren begeleiders die oog hebben voor de individuele noden van je kind. We kiezen bewust voor kleine groepen met voldoende begeleiders. Uiteraard geniet de veiligheid van alle kinderen én kampbegeleiders hierbij de hoogste prioriteit. We houden ons dan ook strikt aan alle geldende coronamaatregelen.

Schrijf je snel in om nog een plekje te bemachtigen. Dit doe je door te surfen naar http://bit.ly/op-pad-met-luigi.

Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar luigi@sintlodewijk.be of bel naar Lotte Criel via het nummer 0476 96 09 24.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Datum: van 17 t.e.m. 21 augustus 2020
  • Uren: het kamp gaat door tussen 9 en 16 u., maar opvang is mogelijk vanaf 8 en tot 17.30 u.
  • Locatie: Scouts Sint-Jan, Groenstraat 33, 9230 Wetteren
  • Doelgroep: kinderen met een mild motorische beperking – zoals DCD, ADHD, ASS, milde CP – die niet rolwagenafhankelijk zijn en recht hebben op begeleiding onder het RTH-stelsel (Rechtstreeks Toegankelijke Hulp).
  • Geboortejaar: 2008 tot 2013
  • Prijs: € 125,75 bestaande uit € 50,75 RTH-bijdrage (€ 10,15 x 5), gelijk aan 0,435 RTH-punten (0,087 x 5) én € 75 bijdrage voor activiteiten, vervoer en materiaal.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email