IMG_3505

Ontdek het aanbod van Sint-Lodewijk

Omwille van het coronavirus kunnen de gekende maandelijkse informatieve bezoeken op de campus niet doorgaan. Ondanks deze beperking vindt Sint-Lodewijk het als organisatie enorm belangrijk om toekomstige cliënten, verwijzende instanties, andere professionelen… toch op een correcte wijze te blijven informeren. Bijgevolg ruilden we de informatieve bezoeken even in voor korte presentaties met beeld en geluid.

Elke presentatie die wordt gebruikt als leidraad tijdens een informatief bezoek, werd tot de essentie herleid en voorzien van audio.

Je gaat het best van start met de algemene situering om van daaruit heel gericht te gaan luisteren naar de specifieke werking die je interesse geniet.

1. BuBaO
2. BuSO, OV4
3. BuSO, OV1
4. MFC, eenheid kinderen
5. MFC, eenheid jongeren 2 (= voor OV4-leeringen)
6. MFC, eenheid jongeren 1 (= voor OV1-leerlingen)

Elke presentatie duurt gemiddeld een 20-tal minuten. Indien je, na het beluisteren van een bepaalde presentatie, nog meer informatie wenst of je kind wenst aan te melden, neem dan gerust contact op met Liesbet Michiels, dit ofwel telefonisch (09 272 55 02 of 0476 81 63 15), of via mail naar liesbet.michiels@sintlodewijk.be

Veel luisterplezier!

Deel dit bericht