OpZoekNaarLuigi_2020_website

Samen op zoek naar Luigi

Oh nee, Luigi is verdwenen! Gelukkig zijn er aanwijzingen om zijn schuilplaats te achterhalen. Daarom zijn we op zoek naar enkele moedige detectives om ons op donderdag 5 november te helpen bij het ontcijferen van deze aanwijzingen en Luigi op te sporen.

Deze activiteitennamiddag is ingericht op maat van kinderen met een milde motorische beperking en gaat door op het terrein van scouts Prins Boudewijn in Wetteren. De ideale uitvalsbasis voor al die dolle avonturen met Luigi en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Dit alles in een professioneel kader met ervaren begeleiders die oog hebben voor de individuele noden van je kind. We kiezen bewust voor kleine groepen met voldoende begeleiders. Uiteraard geniet de veiligheid van alle kinderen én kampbegeleiders hierbij de hoogste prioriteit. We houden ons dan ook strikt aan alle geldende coronamaatregelen.

Schrijf je voor 26 oktober in om nog een plekje te bemachtigen. Dit doe je door te surfen naar http://bit.ly/pr- inschrijven-luigi-herfst-2020.

Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar luigi@sintlodewijk.be of bel naar Lotte Criel via het nummer 0476 96 09 24.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Datum: donderdag 5 november 2020
  • Uren: van 14 tot 17 u.
  • Locatie: Scouts Prins Boudewijn, Groene Wegel 2, 9230 Wetteren
  • Doelgroep: kinderen met een mild motorische beperking – zoals DCD, ADHD, ASS, milde CP – die niet rolwagenafhankelijk zijn en recht hebben op begeleiding onder het RTH-stelsel (Rechtstreeks Toegankelijke Hulp) én broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes.
  • Geboortejaar: 2008 tot 2013
  • Prijs: 2 RTH-prestaties + € 5,00 deelnameprijs voor RTH-cliënten (wordt gefactureerd) of € 15,00 voor broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes (op voorhand over te schrijven)

Deel dit bericht