IMG_3708 web

Bepaal mee de koers van Sint-Lodewijk!

Sint-Lodewijk wil de referentie zijn voor mensen met een motorische beperking en biedt ondersteuning, zorg en onderwijs, met een warm hart.

Deze video geeft je een mooi beeld over onze visie en missie.

Ook in de toekomst willen we onze missie en visie blijven waarmaken. We geloven in onze opdracht en willen een duidelijke meerwaarde voor onze cliënten blijven.

Dit vereist een nieuwe manier van organiseren en samenwerken. In die nieuwe manier worden onze medewerkers binnen een duidelijk kader en op maat aangestuurd. We willen gaan voor werkbaar werk in een wendbare organisatie.

We staan op de vooravond van ‘anders organiseren’. Daarom willen we, samen met onze partners, onze koers voor de komende drie jaar uitstippelen.

Help jij ons mee de koers van Sint-Lodewijk bepalen?

Waar moeten we de komende jaren werk van maken? Heb jij een idee over de toekomst van Sint-Lodewijk? Waar moeten de komende drie jaar onze prioriteiten liggen? 

Via dit formulier kan je tot 2 april 2021 alles kwijt.

Bruis je van de ideeën of je kan je ideeën niet allemaal in het formulier kwijt? Via het formulier kan je ons, uiteraard vrijblijvend, je gegevens achterlaten zodat we je kunnen contacteren over jouw ideeën.

Heb je wat inspiratie nodig?

Meer info over de voorbije projecten in Sint-Lodewijk lees je in de jaarverslagen van onze organisatie op de website www.jaarverslagsintlodewijk.be.

Bedankt voor je enthousiasme en medewerking!
Want de toekomst voorspel je niet, die maak je samen!

 

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email