Thumbnail_Video

Een virtueel bezoek aan campus Kwatrecht

Wil je jouw kind graag aanmelden op onze campus voor kinderen en jongeren? Dan geeft dit virtueel bezoek jou alvast een blik achter de schermen van campus Kwatrecht, gelegen naast de mooie Schelde. Zo krijg je onder andere een beeld van onze BuBaO- en BuSO-scholen, internaatswerking en onze interne therapievoorzieningen.

Zo krijg je onder andere beelden te zien van het Buitengewoon Basisonderwijs, het Buitengewoon Secundair Onderwijs en het Multifunctioneel Centrum. In het Multifunctioneel Centrum komt de klemtoon vooral te liggen op de zorg en ondersteuning van jouw kind buiten de klastijd.

Meer informatie over de aanmeldingen en rondleidingen kan je hier vinden.

Sint-Lodewijk wil de referentie zijn voor mensen met een motorische beperking. Wij bieden ondersteuning, zorg en onderwijs met een warm hart.

Deze video werd gemaakt met respect voor de lopende coronamaatregelen.

Deel dit bericht