clash-der-bubbels_web-32

Clash der Bubbels Sint-Lodewijk


Op het afgesloten parcours in en rond het Geerbos legden onze kinderen en jongeren de hele dag zo veel mogelijk kilometers af. Dat deden ze al lopend, fietsend, wandelend, handbikend of rijdend.
Er was een professionele tijdsmeting, randanimatie én een goodie bag voor iedereen.
Met dank aan onze sponsors voor deze fijne, sportieve en gezellige dag. Vercaro, VIGO Belgium, Orteam, FRAN, Vondelmolen Peperkoek – Pain d’épices, Calipage Ost Office en Van Damme Snoep!

Op woensdag 26 mei barste de strijd los en gingen we op zoek naar de sportiefste bubbel van Sint-Lodewijk tijdens de Clash der Bubbels!

Omdat er heel wat sportactiviteiten en dit schooljaar niet konden doorgaan, organiseerde SILOS één groot sportevenement voor alle cliënten van Sint Lodewijk.

Op het afgesloten parcours in en rond het Geerbos namen de bubbels het tegen elkaar op en legden ze zoveel mogelijk kilometers af al lopend, fietsend, wandelend, handbikend of al rijdend. Er was een professionele tijdsmeting, randanimatie én een goodiebag voor iedereen!

In de voormiddag was het de beurt aan de kinderen om in hun klasbubbel te komen sporten. In de namiddag kwamen de jongeren per leefgroepbubbel naar het Geerbos.

Met dank aan onze sponsors voor deze fijne, sportieve en gezellige dag. Vercaro, VIGO Belgium, Orteam, FRAN, Vondelmolen Peperkoek, Calipage Ost Office en Van Damme Snoep!

Deel dit bericht