paard

Sint-Lodewijk zoekt jou!

De volwassenwerking zoekt assistentie bij de wekelijkse uitstap naar de manege op dinsdagnamiddag.

De volwassenwerking van Sint-Lodewijk zoekt een vrijwilliger die wekelijks op dinsdagnamiddag samen met de kine mee de uitstap naar de manege in Waregem begeleidt, dit met een 4- à 5-tal bewoners van Diepenbroek en Den Binder.

Eens daar ter plaatse worden de bewoners met een tillift op het paard gezet en is er iemand nodig die het paard vasthoudt en ermee rondstapt terwijl de bewoner erop zit.

We vertrekken elke dinsdag iets na de middag in Wetteren en zijn terug rond 16.00 uur. Beschik je over een paar sterke armen en heb je een warm hart voor mensen en dieren, dan is dit écht iets voor jou!

Geef een seintje op vrijwilligers@sintlodewijk.be of contacteer Kathleen Poppe op 09 272 52 33.

Deel dit bericht