20210609_144625_resized

Droom mee van ons nieuw multisportterrein

!! Crowdfunding nieuw multisportterrein !!

De toegang tot sport is voor onze cliënten veel moeilijker dan voor leeftijdsgenoten zonder een beperking. Daarom creëren we nu, in samenwerking met de gemeente Wetteren, een multisportterrein in openlucht. Daar bieden we sport- en spelmogelijkheden aan, niet alleen voor onze eigen mensen, maar ook voor geïnteresseerden uit de omgeving om samen te bewegen en te sporten.

Deze permanente buiteninstallatie stelt onze kinderen en jongeren in staat te sporten zonder bijkomende hindernissen. Met elkaar, maar ook met al wie wil komen meedoen.

WE HEBBEN JE HULP NODIG

Wanneer we voor 31 december 2021 7940 euro verzamelen, legt G-Sport Vlaanderen 12 000 euro bij. Een unieke kans om ons multisportterrein te realiseren! 

HOE GELD INZAMELEN?

  • Acties organiseren: zelf een actie organiseren kan via Koalect, ons nieuw actieplatform. (Opgelet, je moet je eerst aanmelden voor je een actie kan aanmaken.) 
  • Financieel steunen: dat kan via de website van G-Sport Vlaanderen of door te storten op de rekening van Sint-Lodewijk (BE87 7330 3162 8494) met als mededeling de projectcode 2990518. Bij meer dan 40 euro kan je ook ‘met fiscaal attest’ vermelden.
  • Project bekend maken: het is belangrijk om de crowdfunding bekend te maken buiten Sint-Lodewijk. Deel dus de acties en de oproep in je netwerk, buurt…

FISCAAL VOORDEEL

Bij alle giften van minstens 40 euro die we voor 31 december 2021 ontvangen is er de mogelijkheid om een fiscaal attest af te leveren. Je kan dus 60% recupereren via je personenbelasting. Geef je dus 100 euro, dan kan je mogelijks 60 euro recupereren via je belastingen. Een fiscaal attest aanvragen kan je door bij overschrijving op onze rekening ‘fiscaal attest’ te vermelden.

Bedankt om onze sportdromen te helpen waarmaken!
Bedankt om het te (blijven) delen!

Deel dit bericht