jubilarissen_groepsfoto

Jubilarissen 2021 – 2022

Op vrijdag 18 maart hebben we onze medewerkers die in 2022 op pensioen gaan én de reeds gepensioneerden uit 2021 een mooi afscheid gegeven en trakteerden we hen op een etentje met de directie. De zon was van de partij en het was een fijn weerzien voor velen.

Medewerkers van Sint-Lodewijk konden de jubilarissen letterlijk én figuurlijk in de bloemetjes zetten door een cadeautje of boodschap achter te laten aan een heuse “wall of fame” voor jubilarissen. Bedankt aan alle medewerkers die hun bijdrage leverden om er een geslaagde dag van te maken en een mooi afscheid te bezorgen aan onze Sint-Lodewijk medewerkers die zich jarenlang hebben ingezet! 

Eerder die week op 15 maart werden ook de collega’s met 25 jaar dienst gevierd. Ook hier werd de inzet van de collega’s om er een fijn moment van te maken heel sterk geapprecieerd!

Deel dit bericht