MicrosoftTeams-image (1) - kopie

Liefdesbeloftes Ann en Enzo

Begin november spraken Ann en Enzo, twee bewoners van campus De Binder, hun ja-woord uit voor elkaar. Nadat dit koppel reeds een hele liefdesweg had afgelegd kozen zij ervoor om hun liefde en engagement voor elkaar uit te spreken in het bijzijn van hun medebewoners en begeleiders. Voor dit uitzonderlijk moment kozen we ervoor om deze duurzame verbintenis te bezegelen in een huwelijksceremonie. 

Ann en Enzo kregen de opdracht om samen met hun mentor Jolien hun huwelijksbelofte op papier te zetten. Ook de vonk in dit liefdesverhaal werd uitgeschreven en gedeeld tijdens de huwelijksceremonie. De ceremonie werd voorzien van warme live muziek door begeleiders van campus Den Binder.

Bart Steyaert (medewerker welzijn en zingeving) sprak tijdens de ceremonie over zeven sleutels tot een duurzame relatie: communicatie (ver)dragen, (ver)geven, danken, gunnen, (ver)trouw(en) en verbondenheid. Deze zeven sleutels werden ook fysiek opgehangen in een vorm van een hart. Alle bewoners hadden een wens opgeschreven en deze werden op een boom gekleefd. De boom en het hart werden als aandenken op het einde van de viering meegegeven.

Het uitspreken van de huwelijksbeloftes was een heel intiem en ontroerend moment. Na de ceremonie was er dan ook tijd voor een drankje en hapje aangeboden door Ann en Enzo. Bewoner Guido (DJ) zorgde voor de muzikale ambiance.

We wensen Ann en Enzo een warme en liefdevolle toekomst met elkaar!

Deel dit bericht