infomoment_voor_professionelen_bannerWEB

Infomoment voor professionelen 26 januari 2023

Sint-Lodewijk is een organisatie die zorgonderwijs en ondersteuning biedt aan personen met een motorische beperking. We bieden ondersteuning op en naast de campus, zowel voor minderjarigen als meerderjarigen. 

Tijdens dit infomoment focussen we ons op de campus minderjarigenbuitengewoon basisonderwijs, buitengewoon secundair onderwijs en het multifunctioneel centrum.

 

Programma

Je mag informatie verwachten over de doelgroep, intakeprocedure, schoolse werking en de samenwerking met het multifunctioneel centrum. We voorzien eveneens een rondleiding. Tijdens een broodjeslunch is er ruimte voor vraagstelling en netwerking.

 

Praktisch

Het infomoment gaat door op donderdag 26 januari 2023 van 9u tot 12u op de campus minderjarigen van Sint-Lodewijk (Kwatrechtsteenweg 168, 9230 Wetteren). De broodjeslunch wordt vrijblijvend aangeboden tussen 12u en 13u. Inschrijven kan tot en met vrijdag 13 januari 2023 via onderstaande link

    Deel dit bericht