Contactformulier
Contactinfo
Overzicht campussen

CAMPUS KWATRECHT

Kwatrechtsteenweg 168
9230 Wetteren
info@sintlodewijk.be
Tel. 09 272 52 00
Fax. 09 272 52 40

Bereikbaarheid:
Campus Kwatrecht ligt op 10 km van Gent, 15 km van Aalst en bevindt zich vlakbij de Brusselsesteenweg. Ook met het openbaar vervoer is deze campus vlot bereikbaar. Het treinstation van Kwatrecht op de lijn Gent-Aalst, ligt op wandelafstand en verschillende buslijnen houden ook halt in de nabije omgeving. De belbus heeft een eigen halte aan de ingang van Sint-Lodewijk.

Parkeren:
De parking aan de Kwatrechtsteenweg is voorzien voor bezoekers en ouders van cliënten. Er zijn 16 plaatsen (waarvan 2 extra-brede) die aangeduid zijn met het bordje bezoeker. Ouders die hun kinderen komen brengen of afhalen, of bezoekers kunnen deze parkeerplaatsen aanwenden. Bezoekers zijn verplicht zich aan te melden aan het onthaal.
Opgelet: op vrijdag mag er tussen 15.15 uur en 16.15 uur niet geparkeerd worden op bovenvermelde parkeerplaatsen, behalve op de parkeerplaatsen vlakbij het onthaal. De andere bezoekersplaatsen worden op dat moment ingenomen door de bussen van het leerlingenvervoer. Voor ouders houden we op dat moment een deel van de personeelsparking in de kloosterstraat vrij.

CAMPUS DEN BINDER

Lindenlaan 197
9230 Wetteren
volwassenwerking@sintlodewijk.be
Tel. 09 210 30 53

Bereikbaarheid:
Campus Den Binder ligt op 10 km van Gent, 15 km van Aalst en bevindt zich vlakbij de Zuidlaan, waar ook meerdere bussen van De Lijn halt houden.

Parkeren:
Parkeren kan op de parking vlak aan het gebouw Den Binder of in de omliggende straten.

CAMPUS DIEPENBROEK

Diepenbroekstraat 34
9230 Wetteren
volwassenwerking@sintlodewijk.be
Tel. 09 210 30 67

Bereikbaarheid:
Campus Diepenbroek ligt op 10 km van Gent, 15 km van Aalst en bevindt zich vlakbij de Zuidlaan, waar ook meerdere bussen van De Lijn halt houden.

Parkeren:
Parkeren kan op de parking vlak aan het gebouw Diepenbroek of in de omliggende straten.